Ad Code

Responsive Advertisement

Optează pentru pachete funerare complete de la specialiștii din domeniu

Cauți o echipă profesionistă și serioasă din domeniul pompelor funebre? În cadrul Beligi vei regăsi ajutor în acest sens, astfel că poți apela la echipa noastră pentru a beneficia de cele mai avantajoase servicii funerare complete, dar și de organizarea tuturor elementelor și detaliilor incluse în ceremonia de înmormântare. Astfel că te poți ocupa de ceea ce contează în aceste momente, iar noi vom acorda o atenție deosebită tuturor aspectelor pentru a fi în totalitate mulțumit. De asemenea, deținem o experiență de peste 25 de ani în acest domeniu, iar oamenii noștri vin cu cele mai bune soluții, adaptate conform cu cerințele tale. Contactează-ne oricând pentru a beneficia de sfaturi și recomandări utile din partea profesioniștilor noștri.



Ofertă completă de servicii funerare

La noi vei regăsi o gamă completă de servicii funerare, care includ constatarea decesului, procesul de îmbălsămare necesar pentru eliberarea certificatului, în special în cazul depunerilor la capelă sau pentru a beneficia de transport funerar. De asemenea, echipa Beligi te poate ajuta în vederea eliberării actelor pentru declararea decesului, iar în cazul în care nu deții un loc de veci, apelează la noi pentru ajutor în acest sens. Totodată, putem ajuta la organizarea parastasului cu pregătirea pachetelor pentru pomană, de dulce sau de post, cu vin sau vin cu untdelemn, colaci și colivă.

Nenumărate pachete

Avem mai multe tipuri de pachete funerare pentru înmormântare, care se pot deconta la valoarea totală a pachetului ales, cu ajutorul banilor primiți de la statul român de care poți beneficia. Toate variantele de pachete au incluse produse și servicii necesare pentru buna desfășurare a ceremoniei funerare, iar acestea pot consta în pachetul economic spital, pachetul economic domiciliu, pachetul premium de înhumare, pachetul de incinerare economic sau premium.

Prețuri accesibile și calitate maximă

Oferim cele mai înalte standarde de calitate pentru toată gama de produse și servicii funerare, astfel încât produsele noastre sunt de o calitate superioară deoarece ne dorim ca familiile îndurerate să fie mulțumite de alegerea făcută. Totodată, poți beneficia de toate aceste avantaje, la prețuri foarte mici, întrucât raportul calitate-preț este excelent.

Diverse produse de care ai nevoie

În plus, la Beligi vei regăsi și o gamă variată de produse care constau în aranjamentele florale, precum cele coroniță multiflori, aranjamente florale din crini sau multiflori albe, cu trandafiri, crizanteme și orhidee. Totodată, dispunem de modele de sicrie, care pot fi economice, de lux sau premium, respectiv urne pentru depozitarea cenușii. Îți recomandăm să intri pe site-ul nostru pentru a vizualiza ofertele și pentru a vedea mai multe detalii.

Contactează-ne imediat

Apelează la noi cu maximă încredere pentru a primi cele mai bune soluții, în funcție de cerințele și nevoile tale si pentru a afla totul despre pompe funebre preturi, direct la Beligi.