Ad Code

Responsive Advertisement

Viena – un oraș complex din punct de vedere turistic

Vizitatorii care caută o destinație semnificativă din punct de vedere cultural și estetic vor găsi cu siguranță tot ceea ce își doresc în Viena. Drept urmare, nu trebuie să pierdeți ocazia de a vă petrece concediul anul acesta în acest oraș uimitor. Veți avea ocazia să experimentați un city break în Viena, un oraș bogat în istorie, oportunități educaționale și peisaje naturale uimitoare, cu asistența celor de la Fabrica de Vacanțe. 

Descoperiți unele dintre cele mai interesante muzee din lume în inima centrului vechi 

Majoritatea muzeelor din Viena sunt situate în Cartierul Muzeelor, care este o locație compactă, ușor de explorat la pas de către turiști. În cele din urmă, veți ajunge la un obiectiv turistic care datează din timpul dinastiei Habsburgilor, indiferent unde mergeți în această regiune. Kunsthistorisches Museum, Naturhistorisches Museum și Leopold Museum sunt cele trei muzee din acest oraș care sunt considerate a fi cele mai importante descoperiri care au avut loc aici.

Cartierul comercial este situat de-a lungul Mariahilfer Strasse

Mariahilfer Strasse este situat în centrul orașului, aproape de Karntner Strasse și Kohlmarkt, iar etichetele de preț personalizate care sunt afișate în vitrinele afacerilor de pe această stradă sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă lua gândul de la magazinele de lux situate în apropiere. Turiștii din Viena sunt bineveniți să-și facă toate cumpărăturile aici, unde vor fi întâmpinați de membri ai personalului politicos, care știu cum să evidențieze beneficiile articolelor pe care le vând. Având în vedere că aceasta este strada principală a Vienei, suntem încrezători că nu veți avea probleme să găsiți ceea ce aveți nevoie de-a lungul acestui traseu.

Biserica Sfânta Ana

Biserica Sfânta Ana este una dintre puținele structuri din lume atât de frumoase din punct de vedere arhitectural și spiritual. Această clădire, care are tavane pline cu fresce late și înalte, este cadrul ideal pentru a aprecia frumusețea istoriei glorioase a Austriei. Multe dintre cele mai cunoscute și mai iubite piese de muzică clasică din lume au fost scrise în Austria, iar compozitorii austrieci sunt responsabili pentru o parte substanțială a acestor lucrări. 

Experimentați unele dintre cele mai bune spectacole de operă din lume 

Puteți vedea un spectacol de balet sau o operă de clasă mondială la Opera de Stat din Viena la un preț care este mult mai accesibil decât v-ați aștepta. Biletele pentru secțiunea de sală în picioare pot fi obținute la prețuri de până la trei euro. Un eveniment de această natură este, fără îndoială, unul dintre cele mai semnificative pentru peisajul cultural extraordinar de divers al Austriei și în special al Vienei. În plus, atmosfera care poate fi descoperită aici este incomparabilă cu cea care poate fi găsită oriunde altundeva.