Ad Code

Responsive Advertisement

Inconjoara te natura in Covasna

Cauti o escapada de lux in Covasna? Cea mai buna alegere este Conacul Negoita, un conac magnific situat la doar 60 km de Brasov, in satul pitoresc Ozunca Bai. Conacul Negoita ofera oaspetilor o experienta de cazare cu adevarat de cinci stele, cu 14 camere spatioase disponibile pentru inchiriere. Conacul este inconjurat de privelisti uimitoare ale dealurilor si padurilor dese din Covasna.

Construit in stil rustic, este invaluit de atmosfera vremurilor vechi si al traditiilor. Un conac in stil rustic este o locuinta de mare anvergura, care se caracterizeaza prin materiale si elemente de constructie naturale, cum ar fi lemnul, piatra sau fierul forjat, si care au un aspect mai putin finisat, dand impresia unui stil mai simplu si mai apropiat de natura. Acest stil de constructie se poate adapta la diverse medii si peisaje, oferind un aspect cald si primitor, si o atmosfera linistitoare si relaxanta.

La Conacul Negoita, credem ca vacanta ta ar trebui sa fie un moment de relaxare si bucurie completa. De aceea am proiectat conacul pentru a oferi tot confortul de acasa, cu toate facilitatile unui hotel de cinci stele. Fiecare camera este decorata unic si este dotata cu facilitati de top. Iar daca sunteti in cautarea unei experiente cu adevarat unice, centrul nostru SPA  este modul perfect de a va rasfata simturile.

Cunoscuta pentru frumusețea sa naturală și pentru izvoarele sale termale, Cazarea in Covasna poate fi o experienta de neuitat.