Ad Code

Responsive Advertisement

Casa Funerara Luca isi ofera serviciile si in perioada de criza


De-a lungul vietii ne putem confrunta cu o multime de probleme, dar, cu siguranta, nimic nu se compara cu pierderea unei persoane apropiate. Durerea lasata in urma nu se poate masura in cuvinte, iar in asemenea situatii avem nevoie de tot sprijinul posibil. Astfel, aici intervine Casa Funerara Luca care nu doar ca ofera servicii funerare ci poate sa ajute pe oricine sa treaca mai usor peste dificultati.

Diferite servicii disponibile
Serviciile oferite sunt complete si variate, motiv pentru care acopera toate nevoile. Printre altele, putem aminti de constatarea decesului, acesta fiind intotdeauna primul pas. Urmeaza imbalsamarea, cosmetizarea si igienizarea decedatilor, transportul funerar, manipularea decedatului etc. Nu lipsesc nici aranjamentele florale pentru inmormantari, pachetele pentru parastas sau incinerarea in Bucuresti. In acelasi timp, Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar pentru obtinerea actelor necesare in cadrul unei inmormantari. Pe aceasta cale e mult mai simplu pentru oricine intrucat nu mai e nevoie de bataile de cap aduse de birocratie.
Non stop
In acelasi timp, serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte ai nevoie de ajutor, pentru ca intotdeauna vei gasi pe cineva care sa iti ofere tot sprijinul necesar. E clar, cu ajutor de specialitate va fi mai usor oricui sa treaca peste momentele dificile, iar Casa Funerara Luca nu va dezamagi niciodata.
Profesionalism deplin
De-a lungul anilor, Casa Funerara Luca a ajutat la organizarea a nenumarate inmormantari, timp in care a dobandit o importanta experienta. Profesionalismul deplin vine in ajutorul tuturor celor care se confrunta cu momente dificile, iar acestea pot fi depasite mai usor. Ceremoniile organizate respecta toate traditiile, iar familiile indoliate au numai de castigat.
Bucuresti si Ilfov
Pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare in Bucuresti sau Ilfov, e clar Casa Funerara Luca ofera cele mai bune servicii. Acestea se concentreaza pe fiecare sector din capitala, dar si pe zonele invecinate, astfel ca acopera o raza cat mai mare, iar toata lumea poate sa profite.
Afla cum poti beneficia de inmormantare gratuita pe baza talonului de pensie pentru ca pe aceasta cale ajungi sa nu platesti nimic pentru organizarea ceremoniei. Oricum pachetele propuse sunt special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. Printre acestea amintim de Pachetul Clasic Domiciliu, cel Deces Spital si Standard Domiciliu, valoarea lor fiind intre 1250 si 1750 de lei, dar sunt gratuite cu talonul de pensie. Fiecare dintre acestea sunt complete si cuprind tot ce e nevoie in cadrul unei inmormantari. De la sicrie complet echipate, inclusiv cu lenjerie, pana la cruci din lemn inscriptionate, set de orare si acces la medic care sa constate decesul si sa se ocupe de imbalsamare. Tot acesta este cel care elibereaza certificatele necesare. Urmeaza toaletarea decedatului care cuprinde inclusiv spalatul si imbracatul, preluarea de la domiciliu, accesul la frigider pana la 24 de ore si asezarea in sicriu. 
E nevoie de alcatuirea unui dosar cu mai multe documente pentru obtinerea certificatului de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela si cea de transport. Casa Funerara Luca se ocupa si de transportul funerar pentru depunerea la biserica sau la cimitir, de manipularea sicriului, iar pachetul de baza include si platouri de coliva, sticla cu vin, prescuri, pachete cu alimente si coroana cu flori naturale. Printre accesoriile incluse se numara prosoape, batisete, doliu si toiag. Tot aici se intocmeste dosarul pentru a obtine ajutorul de inmormantare cu un minim de efort, pentru ca toata lumea sa se concetreze pe lucrurile care conteaza cel mai mult in aceste momente dificile. Alege profesionalismul Casei Funerare Luca si depaseste momentele de durere!
Cu costuri minime sau chiar gratuit oricine poate organiza o inmormantare care sa respecte cu sfintenie traditiile cu Casa Funerara Luca. Sprijinul oferit vine in beneficiul oricarei familii care se poate concentra pe activitatile care conteaza cel mai mult in asemenea momente dificie. Acesta este un domeniu in care profesionalismul chiar face diferenta, iar serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Bineinteles, nimeni nu isi doreste sa se complice din cauza serviciilor alese, in special in conditiile in care se confrunta cu durerea lasata in urma de moartea persoanelor apropiate, iar cu Casa Funerara Luca nimeni nu va fi de