Ad Code

Responsive Advertisement

Afla cum poti obtine mai repede banii pe instrumentele de plata

Multe persoane viseaza la propria afacere, dar putini se asteapta ca drumul catre succes sa fie atat de complicat. Acesta este mult mai dificil in conditiile in care nu stim niciodata care sunt problemele care pot aparea. O pandemie care sa duca la masuri stricte de distantare sociala luate in intreaga lume probabil ca nu era pe lista de obstacole cu care sa ne confruntam, dar iata ca o astfel de situatie poate duce la falimentarea a nenumarate afaceri. Totusi, pentru antreprenorii care se confrunta cu probleme financiare exista scontare prin Omnicredit, alaturi de diferite alte solutii care merita a fi descoperite.
Despre Omnicredit
Omnicredit este prima platforma fintech de micro finantare din tara noastra care de-a lungul anilor a pus bazele dezvoltarii a nenumarate afaceri din Romania. Acesta este locul ideal catre care sa se orienteze toti antreprenorii care isi doresc sa aiba libertatea de a-si desfasura activitatea asa cum isi doresc, dar si sa beneficieze de sprijinul necesar. Aici se gasesc intotdeauna cele mai bune solutii de finantare, fara sa fie nevoie de conditii stricte si de birocratie.
Ce este scontarea
Printre acestea se numara si scontarea care reprezinta posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si CEC-urilor primite de la clienti care au termene de plata in viitor. Acestea trebuie doar girate catre Omnicredit care asteapta data scadentei in locul tau. Principalul beneficiu al acestei forme de finantare este simplitatea sa intrucat se obtine cu usurinta, dar e foarte util.
Pentru orice afacere
Afaceri din toate domeniile se pot interesa de scontare prin Omnicredit pentru ca aceasta este o solutie practica si eficienta. Aici putem aminti de sali de fitness, saloane de infrumusetare, cabinete de kinetoterapie, magazine fizice si online, florarii, spalatorii auto si de covoare, posibilitatile sunt nelimitate.
Mai rapid si mai comod
Pentru crearea unui cont la Omnicredit sunt suficiente numai 30 de secunde, iar mai departe se alege solutia de finantare dorita, in cazul nostru scontarea. Se incarca imediat documentele solicitate, iar in cel mult o ora deja se ofera un raspuns si daca acesta e pozitiv atunci in alte 8 ore suma solicitata deja e virata in cont. Asadar, nu exista alte solutii care sa fie atat de rapide si atat de comode.
Exclusiv online
Faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online reprezinta un alt mare avantaj in conditiile in care multi antreprenori sunt in cautarea unor solutii financiare moderne. Se fac mari economii de timp, ceea ce conteaza intotdeauna, iar timpul castigat poate fi alocat catre alte etape ce tin de dezvoltarea sau gestionarea propriei afaceri.
Transparenta
Indiferent daca ne orientam catre scontare prin Omnicredit sau catre alta solutie financiara, aici beneficiem intotdeauna de transparenta. Nu exista taxe sau comisioane ascunse, de existenta carora sa nu fi stiut, motiv pentru care nimeni nu se trezeste cu surprize neplacute. In plus, oricum e disponibil un calculator direct pe platforma care se poate folosi cu usurinta. Pe baza acestuia alegem valoarea facturilor si data scadenta a acestora si astfel stim de la bun inceput care este suma de care beneficiem.
Fara birocratie
De-a lungul anilor birocratia e cea care a pus bete in roate dezvoltarii a nenumarate afaceri. Sunt multi cei care se lasa pagubasi atunci cand nu reusesc sa obtina rapid ceea ce au nevoie, dar in conditiile in care la Omnicredit totul se desfasoara exclusiv online, orice procedura e simplificata la maxim. Nimeni nu are nevoie de drumuri pana la banca, de timp pierdut, dosare stufoase sau cozi interminabile. Oamenii de afaceri moderni au nevoie de solutii financiare pe masura, iar Omnicredit nu dezamageste la acest capitol.
Consiliere si ajutor de specialitate
In plus, aici avem acces la o echipa cu o bogata experienta in domeniul financiar, care lucreaza de peste 15 ani, timp in care a cumulat nenumarate cunostinte care pot fi transmise mai departe. Nu exista probleme care sa fie mult prea complexe pentru a nu putea fi rezolvate aici si, in plus, orice antreprenor are posibilitatea de a dobandi cunostinte care sa fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea. Fie ca esti interesat de scontare prin Omnicredit, fie de oricare alta solutie financiara, pentru toate afacerile se vor gasi intotdeauna cele mai bune modalitati de finantare.