Ad Code

Responsive Advertisement

Efectul măștilor personalizate în companii și în afara acestora

Te-ai hotărât să urmezi tendința de a avea măști personalizate imprimate cu sigla companiei tale, asociației sau școlii tale? Faci foarte bine, pentru că masca de protecție este una dintre cele cele mai bune modalități prin care poți oferi vizibilitate ridicată pentru un brand. Oricare ar fi profilul clienților tăi, este un cadou publicitar care va fi apreciat la adevărata sa valoare și mai ales purtat. Aceasta este, prin urmare, o oportunitate de a vă ține clienții aproape, în timp ce vă promovați imaginea brandului. Așadar, azi vă invităm să descoperiți avantajele purtării unei măști personalizate cu logo pentru compania dumneavoastră.

 

Primul avantaj al purtării unei măști personalizate este acela de a asigura protecția dumneavoastră și a angajaților. Pentru a evita propria contaminare, dar și pentru a nu-i expune nici pe ceilalți, este esențial să purtați mască de protecție. Mai mult, astăzi este obligatoriu să-l porți în multe locuri, inclusiv în spațiile publice. Toată lumea este îngrijorată pentru că boala poate fi foarte virulentă. În calitate de angajator, trebuie să oferiți măști angajaților. Acest lucru este necesar pentru a le oferi un mediu sănătos de lucru, dar și pentru a-i proteja de coronavirus, la fel ca pe clienții tăi. Având măști personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastră, oferiți protecție angajaților dumneavoastră și vă evidențiați și brandul.

 

O mască de protecție simplă oferă doar protecție, însă o mască personalizată este un accesoriu mult mai interesant și atrăgător, chiar și pentru angajați. Astfel, este dificil să recunoașteți oamenii și să le ghiciți expresia sau emoția. Cu toate acestea, este foarte ușor să ai măști de protecție personalizate cu logo-ul companiei tale. Puteți avea marcate acolo imaginea și textul la alegere. De asemenea, puteți alege culoarea și forma măștii, cu respectarea standardelor în vigoare. Ai multe posibilități de a crea o mască care să se potrivească cu identitatea vizuală a companiei tale. Nu ezitați să creați o mască care să semene cu valorile și viziunea voastră. Puteți recurge la forme de umor, prin scurte texte hazlii.

 

Crearea unei măști personalizate cu logo-ul companiei angajaților permite acestora să poarte un accesoriu de protecție,care vă va permite să vă răspândiți imaginea de brand. Pe de o parte, ideea de  personalizare a măștilor de protecție  pentru echipele tale vor arăta că îți pasă de imaginea brandului tău, dar și de angajați. Acest lucru va întări sentimentul de apartenență la grup al angajaților, dar va disemina către clienți imaginea unui grup unit. Totodată, măștile personalizate în culorile companiei tale transmit imaginea unei strategii de comunicare bine stabilite și coerente. Dacă angajaților tăi li se cere să lucreze în spații publice, cu clienții și chiar să călătorească cu măștile personalizate, atunci ești sigur că imaginea ta de brand va fi diseminată și, astfel, veți putea obține chiar câțiva clienți noi.