Ad Code

Responsive Advertisement

Ce trebuie să știm despre cum se fixează o proteză pe implanturi dentare?

Proteza pe implanturile dentare este un tratament care permite unui pacient cu dinții lipsă să obțină o rezolvare a unor probleme dentare foarte stabilă și de lungă durată. La Stoma Urgent, putem fixa 2 până la 4 implanturi pe maxilarul inferior și 4 până la 6 implanturi pe maxilarul superior.

De asemenea, vă putem oferi diferite tipuri de proteze dentare, proteză amovibilă pe implant sau proteză completă fixată pe implant. Ceea ce determină alegerea planului de tratament este starea pacientului (structura osoasă și masa), starea lui de sănătate și așteptările sale cu privire la proteză (stabilitate, estetică etc.).

Prin urmare, există diverse planuri de tratament care pot satisface starea dumneavoastră și așteptările dumneavoastră. O consultație gratuită cu chirurgul nostru stomatologic a cărui practică este orientată către implantologie vă va permite să aflați mai multe despre implantul dentar complet. Astfel, puteți lua decizia potrivită pentru, împreună cu sfaturile noastre de specialitate.

Avantajele protezei pe implanturi dentare

      Stabilizează proteza și previne infiltrarea alimentelor

      Evitați ulcerele

      Vă permite să vă recăpătați puterea de masticație, să mâncați orice tipuri de alimente

      Oprește pierderea osoasă și îmbătranirea prematura a feței

      Oferă un rezultat final foarte estetic

Proteza pe implanturi dentare este detașabilă și menținută pe loc prin atașamente în formă de bilă, numită locatoare. În funcție de numărul de implanturi plasate, pacientul va observa ca proteza sa este mai stabilă, că presiunea asupra gingiei va fi redusă și ca forța de mestecare îi va fi crescută.

Cum se plasează o proteză pe implanturi dentare?

Proteza detașabilă poate fi montată în două moduri:

      pe un implant dentar (proteză completă amovibilă)

      pe dintele natural (proteză parțială amovibilă)

Forma și natura implantului vor permite osului să se impregneze și în cele din urmă să se fixeze direct pe el. Proteza va imita apoi perfect dintele natural în timp ce este atașată de această nouă rădăcină.

Zilnic, purtarea unei proteze pe un implant este foarte practică. Pacientul are posibilitatea de a-și scoate direct implantul pentru a-l curăța. La fel ca o proteză clasică, întreținerea este rapidă și ușoară aici. De asemenea, rădăcinile sunt implantate ferm în osul maxilarului ceea ce face ca proteza pe implanturi dentare să vă ofere un alt aspect, dar și să vă mărească forța de mestecare.

În cele din urmă, instalarea unei proteze un implanturi dentare este o tehnică eficientă și dovedită care va depinde în mod esențial de igiena a fiecărui individ și de calitatea osului. Astăzi, există foarte puține contraindicații pentru instalarea acestuia, motiv pentru care au fost și continuă să fie o soluție bună pentru probleme dentare grave.

În consecință, la Stoma Urgent vă așteaptă oferte bune pentru proteze pe implanturi dentare, iar eficiența lor și durabilitatea sunt garantate.