Ad Code

Responsive Advertisement

Planifică-ți vacanța cu un city break Torino

Planificarea zilelor de concediu nu ar mai trebui să fie o sarcină atât de grea pentru tine, iar asta datorită faptului că împreună cu noi, Fabrica de Vacanțe, poți alege oricând un city break în Torino sau în orice alt oraș din Europa și din lume. Alege să îți petreci cele mai frumoase momente din viață în inima unui oraș modern, plin de obiective turistice, de posibilități gastronomice inedite. Un city break în Torino este soluția pentru a ieși din tumultul zilelor pline la serviciu, dar și pentru a cunoaște frumusețea unui oraș italian de-a dreptul fascinant.

Alege chiar acum un city break în Torino și pleacă în vacanța visurilor tale, alegând cele mai bune oferte de la fabricadevacante.ro

 

De la mâncăruri și băuturi incredibile, până la bucuria de peisaje urbane uimitoare și explorarea palatelor și muzeelor ​​istorice, există o mulțime de lucruri de făcut în cu ocazia unui city break în Torino.

Torino se află într-o locație unică, la baza Alpilor, în partea de nord-vest al Italiei. Granițele cu Elveția și Franța sunt aproape și se află la câteva ore de coastă la Genova.


Fiind atât de aproape de granițe, Torino a experimentat câteva relații interesante cu vecinii săi, precum și cu orașele vecine din sudul Italiei. Astfel, dacă optați pentru un city break în Torino, iată ce nu ar trebui să ratați:

  1. Palatul Regal din Torino și Armeria Regală

Puteți vizita două situri din patrimoniul UNESCO într-un singur loc și puteți fi uimit de istoria și frumusețea acestui complex regal. Palazzo Reale Torino (Palatul Regal din Torino) a fost construit de Casa Savoia în secolul al XVI-lea și găzduiește multe atracții turistice importante. Probabil că veți avea nevoie de mai mult de două ore pentru a vă plimba prin apartamentele regale, pentru a admira sala tronului și a explora Biblioteca Regală și Armeria Regală și vă relaxați în grădini.

2.     Palazzo Madama

Palazzo Madama este prima dintre multele clădiri frumoase din Torino. Fiind muzeul de artă antică al orașului, acesta găzduiește colecțiile Muzeului Civico d'Arte Antica.

3.     Catedrala din Torino și Giulgiul

Giulgiul din Torino este o lungime de pânză de in care conturează imaginea unui om despre care mulți pretind că este Isus din Nazaret. Povestea spune că cearceaful de in a fost făcut în Egiptul antic, înainte de Hristos.

Giulgiul este o atracție mare în Torino și nenumărați vizitatori se adună pentru a se minuna de clădire antică. Este adăpostită în Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul din Torino. Construită între 1491 – 1498, clădirea în sine este o relicvă și un obiectiv turistic esențial în timpul unui city break la Torino.

Fă-ți bagajele și pleacă chiar acum în vacanța bine meritată, iar Fabrica de Vacanțe se ocupă de cele mai mici detalii!