Ad Code

Responsive Advertisement

Resveratrolul - efecte anti-imbatranire - skin care


Tinerete fara batranete – cu totii ne gandim la asta si oricine isi doreste ca trecerea anilor sa nu isi lase amprenta asupra pielii noastre. Astfel, resveratrolul reprezinta un antioxidant popular pentru beneficiile sale aduse sanatatii. Se regaseste in diferite alimente, inclusiv in vinul rosu si chiar te poate ajuta. Acesta este cunoscut datorita proprietatilor sale prin care incetineste procesul de imbatranire. Resveratrolul contine antioxidanti prin care se neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, cei care distrug celulele sanatoase din corpul nostru, ceea ce favorizeaza imbatranirea. Asadar, e clar, rolul acestei substante active este de a ne face sa ne simtim tineri, cu o piele sanatoasa si catifelata. Daca esti interesat de o crama romaneasca cu vinuri rosii, atunci poti sa te bazezi pe Budureasca. Totusi, aici nu gasesti numai vinuri bune, ci si cateva produse de ingrijire pe baza de vin. Desopera gama de produse skin care Budureasca.
O crema de maini protectoare pe baza de vin este o idee excelenta daca iti doresti sa asiguri sanatatea pielii tale. Aceasta contine antioxidanti ce au rolul de a tine la distanta semnele imbatranirii. In plus, resveratrolul care se regaseste in vinul rosu ajuta la stimularea mitocondriilor, cele care influenteaza respiratia celulara si care ajuta ca organismul sa repare imediat semnele de imbatranire a pielii. Acest produs este destinat atat femeilor, cat si barbatilor, iar pentru acestia din urma am pregatit si un after-shave pe baza de vin cu efect de calmare. Dupa ce te barbieresti e clar ca pielea ta are nevoie de protectie intrucat este mai sensibila, iar nimic nu e mai potrivit in acest sens decat un after-shave de la Budureasca.
Un alt produs pe care merita sa il incluzi in colectia ta este crema exfolianta de corp. Aceasta contine o formula speciala care are tripla actiune si te ajuta sa ai pielea catifelata. Mai mult, ajuta la indepartarea impuritatilor si a celulelor moarte, totul datorita extractului de seminte de struguri. Rolul de antioxidant e asigurat de actiunea revesveratrolului, astfel ca aceasta crema este ideala in orice context.
Poti sa ai grija de pielea ta si prin intermediul unui gel de dus relaxant pe baza de vin. Dupa o zi grea, ai toate motivele pentru care sa te rasfeti, iar un astfel de gel este exact ceea ce aveai nevoie. Corpul tau se curata cu o delicatete naturala si pielea nu numai ca devine catifelata, ci este si protejata datorita proprietatilor vinului rosu care au fost incluse integrate in acest produs.
Merita sa descoperi si uleiul de masaj pe baza de vin pentru ca acesta aduce eficienta maxima atunci cand ai grija de pielea ta. Aceasta devine catifelata, isi redobandeste tonusul natural si e mai placuta la atingere ca niciodata. Nu iti faci griji de zonele sensibile pentru ca uleiul se poate folosi pe orice parte a corpului, aducand toata protectia de care poti avea nevoie.
Asadar, la Budureasca nu numai ca gasesti o crama romaneasca cu vinuri rosii, ci si produse de ingrijire bazate pe acestea. Poti sa le alegi pe toate pentru tine sau, de ce nu, sa le oferi cadou cuiva drag.