Ad Code

Responsive Advertisement

Bunica si ale ei solutii



Acasa la bunica, locul in care ma relaxez cel mai mult pe lumea asta. Este o curte vie. O curte in care poti sa stai si sa te incarci cu energie pentru un an intreg. Da, ma incarc cu energie in fiecare vara cand imi iau cateva zile de concediu pentru a le petrece la bunica mea la tara pe bancuta de la put, acoperita de bolta vitei de vie pe care a construit-o ea cu atata draga cum mai bine de 30 de ani. Totul acolo este simplu, nimic atins de poluarea din oras, de claxoanele care parca vor sa te trezeasca si din cele mai frumoase vise pe care incerci sa ti le faci. Oricat de fericita as fi acasa la mine, parca nimic nu se compara cu acea senzatie pe care o simt pe banca aceea verde din lemn.

Imi aduc aminte ca bunica mereu s-a confruntat cu probleme de tot felul. Viata la tara nu este usoara dar este incredibil de frumoasa pentru ca iti ofera tot ce ai nevoie si noi oamenii avem nevoie de atat de putin...

Bunica e o fire calda, dar in acelasi timp persoana care a rezolvat de fiecare data si cele mai mari probleme. Intr-o vara toate pasarile aveau paduchi si bunica a gasit si atunci solutia perfecta pentru combaterea paduchilor la pasari si a reusit sa le scape pe saracele vietuitoare de un chin. Ce credeti ca a facut? A cautat o firma care sa se ocupe cu deratizare Bucuresti si astfel a rezolvat totul.  Mi-as dori si eu sa fiu ca ea. Mi-as dori ca atunci cand sunt la serviciu sa gasesc solutii imediate pentru toate problemele cu care ma confrunt. Mi-e dor de ea. Si de asta am scris acum despre curtea ei, despre frumoasa ei viata. Poate la batranete o sa ma retrag undeva la tara, poate chiar acolo la ea in casa, pentru a avea grija de spiritul ei frumos.