Ad Code

Responsive Advertisement

MovKinetic este o clinică în care vă puteți recupera imediat

Reabilitarea medicală a crescut în popularitate în ultimii ani, în special în rândul pacienților care au nevoie constantă de ea. Medicina fizică și de reabilitare tratează toate afecțiunile care îngreunează mișcarea. Această fază, care însoțește clinica de reabilitare medicală, ajută și la diferite probleme precum hernia de disc, scolioza, artrita reumatoidă și problemele după un accident sau o intervenție chirurgicală. Pentru aceasta ai nevoie de ajutorul unui medic profesionist, iar la MovKinetic te va ajuta un medic instruit.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de reabilitare medicală de calitate, puteți veni la clinica noastră MovKinetic, unde vă puteți întâlni cu medici specialiști și puteți folosi echipamente moderne de înaltă performanță. De asemenea, vă puteți relaxa aici și mergeți acasă în formă maximă.

În timp ce a te îmbunătăți este adesea dificil, noile tehnologii deschid noi căi de a te îmbunătăți și de a face activitățile mai distractive. Există deja multe instrumente de testing muscular care pot ajuta persoanele cu probleme de mobilitate și echilibru și să se asigure că mușchii lor sunt suficient de puternici. 

Pe de altă parte, acum există atât de multe gadget-uri care sunt foarte importante și chiar utile, cum ar fi atunci când un medic dorește să urmărească cât de activ este un pacient și să obțină feedback regulat. Ar putea fi o brățară care să îți spună câți pași ai făcut sau câte calorii ai ars.

Cu alte cuvinte, această monitorizare virtuală permite pacienților să facă progrese acasă și îi încurajează să continue să facă lucruri acasă după ce părăsesc clinica de reabilitare medicală. Acest tip de îngrijire a devenit mai frecvent pe măsură ce pacienții devin mai independenți.

După finalizarea evaluării, medicul nostru vă va recomanda cea mai bună metodă de îmbunătățire. Îngrijirea durează de obicei câteva săptămâni și include terapie fizică, terapie ocupațională, fabricarea de dispozitive sau protetice mici, utilizarea anumitor tratamente, cum ar fi injecțiile cu Botox în mușchi, penetrare, examinări și dureri prescrise pentru anumite medicamente.

Te așteptăm la clinica noastră sportivă din București, unde poți avea acces la cele mai bune tratamente disponibile în acest moment în acest domeniu vast. Cu noi, te poți simți din nou bine și vezi cum tehnologia noastră te poate face să te uiți înapoi la 20 de ani.