Ad Code

Responsive Advertisement

Un eveniment special în familie într-un loc cu adevărat important

Te pregătești pentru botezul copilului tău? Ei bine, pe lângă momentul special de la biserică știm deja că plănuiești și o petrecere, care trebuie să fie un succes total. Nu îți face griji pentru că, dacă nu ai mai făcut asta, cu siguranță noi te putem ajuta în acest sens. Dacă ești în căutarea unui preț pentru un meniu de botez în Ploiești, care să fie foarte bun și mai a ales care să fie și foarte gustos, îți garantăm că vei găsi în mod sigur o variantă foarte bună la Events Garden.  Pentru o zi plină de sens pentru tine și oaspeții tăi, amintește-ți care este de fapt scopul final al recepției. Cu ajutorul acestui eveniment o să reușești să îți aduci familia și prietenii împreună pentru a sărbători copilul proaspăt botezat. Fă o petrecerea cât de simplă sau sofisticată, în funcție de preferințele pe care le ai și îți garantăm că te vei bucura de cele mai bune rezultate posibile.

Alegeți locul și atmosfera pentru recepție

Acest botez va avea loc în casa dumneavoastră sau la un restaurant? Inclinați către o masă mai formală sau către un eveniment mai lejer? De cele mai multe ori, alegerea unui restaurant  se face în funcție de numărul de invitați pe care ți-ai propus să îi ai la eveniment.

Creează-ți lista de invitați

Decide cine va fi invitat la petrecere. Numărul de invitați te va ajuta adesea să decizi unde să faci petrecerea și ce meniu să alegi, deoarece ai nevoie de aceste numere pentru a te asigura că ai suficientă mâncare și spațiu pentru toată lumea. Membrii apropiați ai familiei și prietenii sunt de obicei pe lista de invitați pentru un botez, dar în funcție de mărimea familiei și de tradiții, poate fi un grup mare, chiar asemănător cu o recepție de nuntă în unele cazuri.

Planificați cât mai mult și mai în detaliu posibil

Nu veți vrea să scotociți după șervețele, să pregătiți mâncarea sau să dați ultima comandă în ziua evenimentului. Cu cât îl configurați mai mult în avans, cu atât vă puteți bucura cu adevărat de primirea și de momentele petrecute cu oaspeții.

Alegeți o temă de recepție

Este important să decideți asupra unei teme, astfel încât să puteți cumpăra farfurii, șervețele și multe altele coordonate în culori. În funcție de schema generală de culori, ar putea fi o idee bună să căutați online articole de cumpărat, sau imprimabilele gratuite vor funcționa.

Mărturii la petrecere

Este o idee bună să le oferi oaspeților tăi ceva de luat acasă pentru a comemora ziua. Mâncarea este întotdeauna un succes, în special ospitalitatea. Ciocolata sau prăjiturile sunt o modalitate excelentă de a mulțumi pe toată lumea fără a face o gaură mare în buget.